Full-service

One stop shopping, dat vindt iedereen makkelijk! We laten het dan ook niet bij het bedenken van een concept of het maken van een ontwerp. Ook in de realisatie van bijvoorbeeld je drukwerk, zijn we ijzersterk. Wij verzorgen je opdracht van concept tot vakkundig eindproduct…full-service!

Comcorde+ is een full-service ontwerpstudio. Dat betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor een concept of ontwerp, maar dat we ook het volledige eindproduct voor je kunnen verzorgen. Wel zo handig!

Ervaren in drukwerk

Jarenlang hebben we allerlei drukwerk gemaakt in eigen beheer. Deze kennis en ervaring gebruiken we nu om je te adviseren over papiersoorten, drukkwaliteit, oplagen en speciale afwerkingen. Wij weten wat er mogelijk is en wat scherpe prijzen zijn! Profiteer van onze ervaring en ontvang je bestelling kant-en-klaar afgeleverd bij je bedrijf.

Reclame en promotiematerialen

Behalve drukwerk kun je bij Comcorde+ terecht voor vlaggen, spandoeken, banners, een beursstand of andere promotiematerialen. Zodat je je bedrijf of product overal consistent en met trots kunt presenteren. Natuurlijk kun je ook hierbij rekenen op onze creativiteit! Wij verzorgen graag het ontwerp en ontzorgen je door ook de realisatie voor onze rekening te nemen.

Netwerk van professionals

Wij zijn gespecialiseerd in vormgeving en ontwerpen, zowel online als offline. Daarnaast beschikken wij echter over een groot netwerk van professionals op terreinen als tekstschrijven, fotografie, videoproductie, belettering, promotiematerialen en relatiegeschenken. Zodat we altijd de juiste match kunnen vinden om je te helpen bij het realiseren van jouw wensen. Heb je een bijzonder idee? Wij houden wel van een uitdaging, dus vraag ons gerust!

Wij zijn trots op onze klanten!

Nieuwsgierig? Neem eens kijkje in onze portfolio…

We bieden altijd een creatieve oplossing binnen je budget!