Ontwerp

Wij vertalen jouw wensen naar een onderscheidend, creatief ontwerp waarmee jij je doelgroep kunt overtuigen. Als full-service ontwerpstudio ondersteunen we je in al je communicatie-uitingen altijd opvallend, met oog voor de doelgroep en een tikje eigenzinnig!

Vormgeving wordt in deze visuele wereld steeds belangrijker. Je logo, huisstijl en het ontwerp van je communicatiemiddelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Comcorde+ helpt je graag met een ontwerp dat past bij jouw bedrijf, maar toch uniek en onderscheidend is. Zodat je boodschap de aandacht krijgt die het verdient!

Logo of huisstijl ontwerpen?

Een professioneel logo of een volledige huisstijl creëert vertrouwen in je bedrijf, product of dienst. Voor veel klanten is het de eerste kennismaking met een product of onderneming. Comcorde+ heeft al voor vele bedrijven in de Kempen een huisstijl mogen ontwikkelen. Daarbij gaan wij steeds uit van het verhaal achter het bedrijf of product. We gaan op zoek naar de onderscheidende factor. Door onze creativiteit te combineren met jouw wensen komen we tot een uniek logo-ontwerp. We zijn pas tevreden als jij trots bent op het eindresultaat! Naast het ontwerpen van een logo kunnen wij uiteraard ook visitekaartjes, briefpapier en enveloppen ontwerpen.

Een goed ontwerp versterkt!

Heb je al een sterk logo en een frisse huisstijl? Dan is dat de herkenbare basis voor andere ontwerpen. Of het nu gaat om een poster, brochure, folder, flyer of andere promotiemiddelen: wij verrassen je graag! Met een onderscheidend ontwerp, dat niet alleen past bij je doelgroep, maar ook aansluit bij je boodschap. Wij van Comcorde+ vinden namelijk dat het ontwerp je boodschap moet versterken. Met een frisse blik gaan wij voor je aan de slag. Voor een heldere informatiebrochure of een prikkelende reclamefolder. We blijven nuchter, maar gooien ook graag een keer alle remmen los!

Compleet pakket

Naast het ontwerpen van allerlei uitingen, hebben wij ook contacten met diverse tekstschrijvers en kunnen wij het drukwerk voor je verzorgen. Met onze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op een goed advies en scherpe prijzen!

Wij zijn trots op onze klanten!

Nieuwsgierig? Neem eens kijkje in onze portfolio…

We bieden altijd een creatieve oplossing binnen je budget!