Wij zijn Comcorde+

GEWOON GEBLEVEN IN BLADEL

Een nuchtere, creatieve ontwerpstudio voor visuele communicatie. Van concept tot de uiteindelijke productie. Full service, online en offline. We zijn creatief, betrouwbaar en betrokken. Comcorde+ is inmiddels alweer 20 jaar gevestigd in gemeente Bladel en hebben dan ook een sterke band met regio de Kempen en natuurlijk ons vak!

SAMEN KOMEN WE TOT DAT ONDERSCHEIDENDE ONTWERP

Een ‘ontwerp’ maken voor een logo, flyer of website, dat kunnen meer mensen. Maar waarom zou je kiezen voor Comcorde+? Wij geloven in jouw verhaal. Het verhaal dat jouw merk onderscheidend, uniek en eigen maakt en ontwerpen met die gedachte. Zodat het eindresultaat je creatief verrast, maar wel bij jou en je (potentiële) klanten past.

VERFRISSEND EN FLEXIBEL

Bij Comcorde+ kijken we altijd met een frisse blik naar iedere vraag. Wij zien het als onze taak om je scherp te houden en in ieder ontwerp je huisstijl te bewaken. Met veel enthousiasme denken we met je mee. We zijn flexibel, denken in oplossingen en worden graag geïnspireerd door jouw verhaal. Daarbij blijven we nuchter. Ontwerpen moeten niet alleen mooi, maar ook effectief zijn. We vinden altijd een creatieve oplossing binnen je budget!

FULL-SERVICE ONTWERPSTUDIO

Je kunt bij Comcorde+ onder meer terecht voor het ontwerp van logo’s, huisstijlen, websites, brochures, advertenties, magazines, boeken en illustraties. Behalve het ontwerp, verzorgen we ook de productie als je dat wilt. Wij worden graag uitgedaagd, dus test onze creativiteit gerust!

Wij zijn trots op onze klanten!

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

We bieden altijd een creatieve oplossing binnen je budget!