Webdesign & digitale publicaties

Wij ontwikkelen websites & applicaties. Wij streven ernaar deze gebruiksvriendelijk te maken en zorgen ervoor dat deze makkelijk te beheren zijn. Van een WordPress website, volledig op maat gemaakte website, interactief magazine, digitale catalogi voor de retail tot digitale corporate brochures of periodiek.
Een website is het online visitekaartje van je bedrijf of product. Een steeds belangrijker onderdeel van je profilering! Bovendien kan een website extra omzet opleveren of juist kosten verlagen door een goede service. Het webdesign draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor meer respons. Comcorde+ bouwt websites en helpt je graag om ook online onderscheidend voor de dag te komen!

Gebruiksvriendelijke websites: voor jou én de klant!
Een website ontwikkelen en bouwen is één, maar om bezoekers te blijven te trekken is het belangrijk dat de content op je website ook regelmatig ververst wordt. Dan is het belangrijk dat ook het Content Management Systeem (CMS) gebruiksvriendelijk is, zodat je wijzigingen eenvoudig zelf kunt doorvoeren. Zo hou je de kosten in de hand en de lijntjes kort. Dat is ook het uitgangspunt van de websites die Comcorde+ bouwt, of het nu gaat om een WordPress-website of een volledig op maat gemaakt webdesign.
Digitale en interactieve online magazines
Wil je meer online gaan communiceren? Denk dan behalve een digitale nieuwsbrief, ook eens aan het uitbrengen van een digitale catalogus of interactief online magazine. Wanneer je kiest voor een digitale brochure of interactief online magazine zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Fraaie video’s, bewegende animaties, geluidsfragmenten en leuke tests maken een online magazine verrassend en veelzijdig. Een eigentijdse manier van communiceren, die bewezen succesvol is!

Online totaalpakket
Comcorde+ ondersteunt je graag met de juiste applicaties en vormgeving, zodat je online communicatie aansluit bij je huisstijl en doelgroep. Uiteraard kunnen we je ook in contact brengen met tekstschrijvers die het schrijven van SEO-teksten beheersen, fotografen en professionals op het gebied van webvideo’s.

Wij zijn trots op onze klanten!

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

We bieden altijd een creatieve oplossing binnen je budget!