Displaydoos BigBen - ontwerp Comcorde+

Ontwerp displaydoos (verpakking) Big Ben voor ‘Het Huis Gubbels’

Op een opening bij een andere klant en tevens leverancier van Comcorde+, kwamen we in gesprek met de firma Gubbels. Wereldwijd een erkende en toonaangevende fabrikant van volledig handgemaakte Bruyère-houten tabakspijpen. Na het eerste, prettige contact die middag bleek als snel dat Comcorde+ wat kon betekenen voor ‘Het Huis Gubbels’. Op zeer kort termijn moest er namelijk een nieuwe displaydoos vormgegeven te worden. Het ontwerp moest aansluiten bij de reeds bestaande lijn verpakkingen, voor hun huismerk ‘BigBen’, een uitdaging die wij natuurlijk graag aangaan! Diezelfde week nog is het drukwerk gemaakt en de week daarna is de doos, keurig afgewerkt, geleverd bij de firma Gubbels, klaar voor promotie!

 

Het Huis Gubbels

Het verhaal van Het Huis Gubbels begint in 1872. Ambacht en traditie staan centraal in het familiebedrijf Gubbels. Al meer dan drie generaties lang word de kennis en expertise over het handmatig vervaardigen van tabakspijpen doorgegeven binnen de familie. Mede dit zorgt ervoor dat de 145-jarige bedrijfsgeschiedenis wereldwijd als florissant, succesvol en betekenisvol gezien wordt. Het vervaardigen van een handgemaakte tabakspijp vereist naast de liefde voor het product ook oog voor de schoonheid van de grondstof: het Bruyère-hout. Het creëren van een tabakspijp is een ambacht – een kunst. De functie, de professie en de materialen van tabakspijpen gemaakt door Het Huis Gubbels zijn volledig in evenwicht.

De tabakspijpen kunnen je als roker laten genieten van het moment, het leven en alle gelukzaligheden die daarbij horen. Gubbels tabakspijpen zijn namelijk niet zomaar tabakspijpen, ze projecteren een levensstijl en levenskunst.

> Klant: Het Huis Gubbels
> Opdracht: Ontwerp displaydoos
> Website: www.gubbelspipes.com