• Ontwerp stickers voor Kapsalon Leendert door Comcorde+
  • Ontwerp poster voor Kapsalon Leendert door Comcorde+
  • Ontwerp cadeaubonnen voor Kapsalon Leendert en Schoonheidssalon Pebbels door Comcorde+
  • Ontwerp buitenreclame voor Kapsalon Leendert door Comcorde+
  • Ontwerp shirts voor Kapsalon Leendert door Comcorde+
  • De modellen van Kapsalon Leendert met de nieuwe shirts - Comcorde+
  • Ontwerp stickers Schoonheidsalon Pebbels door Comcorde+
  • Ontwerp prijslijst Schoonheidsalon Pebbels door Comcorde+

Ontwerp logo en huisstijl Kapsalon Leendert

Ontwerp logo en huisstijl met een stoere, moderne uitstraling

Kapsalon Leendert was op zoek naar een nieuw logo, dat een authentieke en toch moderne uitstraling zou hebben. Ook moest het logo ‘de man’ aanspreken vanwege de uitbreiding van hun activiteiten met betrekking tot het traditionele scheren. Bij het ontwerp zijn we uitgegaan van een klassieke look met een modere uitstraling. Waarbij in het beeldmerk beide facetten (knippen en scheren) aanbod komen. Om het logo wat meer kracht bij te zetten en er een modere draai aan te geven is er gekozen voor een Engelse pay-off. Ook wordt in het logo terug gegrepen naar de jarenlange kapperservaring op die plek in Hilvarenbeek door middel van het jaartal… jawel sinds 1923!

Bijpassende huisstijl en fotografie

Bij het nieuwe concept is natuurlijk naast het logo ook de huisstijl aangepast waarbij gebruikt gemaakt wordt van de kleuren uit het logo (goudbruin en zwart) met daarbij vintage elementen en een strak lettertype. Voor de fotografie is gekozen om gebruik te maken van retro zwart-wit foto’s met een enigszins uitdagende uitstraling. In deze stijl heeft Comcorde+ ondertussen de cadeaubonnen, posters, en stickers vormgegeven. De nieuwe uitstraling paste ook uitstekend bij de reeds aanwezige gesmede buitenreclame borden van Kapsalon Leendert, hierop is vanzelfsprekend nu ook het nieuwe logo te bewonderen.

Schoonheidssalon Pebbels ook in een nieuw jasje

Na de enthousiaste reacties op het nieuwe logo en de aangepaste stijl voor Kapsalon Leendert mocht Comcorde+ ook voor schoonheidssalon Pebbels, een onderdeel van Kapsalon Leendert in het aansluitende pand, een nieuw logo en bijpassende huisstijl ontwikkelen die aansloot bij het concept van de kapsalon. Op basis van deze nieuwe uitstraling heeft Comcorde+ de prijslijst, afspraakkaartjes, stickers en buitenreclame mogen ontwikkelen.

> Klant: Kapsalon Leendert
> Opdracht: Ontwerp logo en huisstijl
> Website: