Ontwerp logo Henra

Via onze relatie ‘You Improve’ kwam Henra Aanhangers uit Overloon in contact met Comcorde+ voor de restyling van het logo. Na het eerste gesprek werd als snel duidelijk waarom het huidige logo niet meer voldeed aan het gewenste imago. Zodoende werd er dan ook gekozen om in plaats van te kiezen voor de restyling, een volledig nieuw logo en bijpassende huisstijl te ontwikkelen die beter zo aansluiten bij de toekomstvisie van Henra. Wel werd er vanwege de historie van het familiebedrijf (Henra bestaat al sinds 1932) gekozen voor het behouden van de herkenbare rode kleur.

Internationaal denken….

Nadat de keuze voor het logo had plaatsgevonden werd ook de slogan aangepast naar een meer internationale norm op basis van de toenemende internationale verkoop (Henra exporteert via een uitgebreid dealernetwerk momenteel in 9 Europese landen. Vandaag de dag wordt ongeveer 65% van de jaarlijkse omzet behaald door middel van export).

Henra helpt u op weg naar topprestaties!

Soms gaat het om prestige, soms om pure functionaliteit. Wat uw doel ook is, u moet kunnen presteren en rekenen op de prestaties en kwaliteiten van uw vervoermiddel. Henra helpt u op weg naar topprestaties! Daarvoor staat het uitgebreide assortiment aanhangwagens en trailers garant. Stuk voor stuk transportoplossingen van perfecte kwaliteit en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

> Klant: Henra
> Opdracht: Ontwerp logo
> Website: www.henra.nl