Bedankt-actie Geldrop Centrum

Bedankt actie voor de klant!

De naam van de actie zegt alles: Geldrop Centrum is haar klanten dankbaar dat ze in deze moeilijke en onzekere ‘Corona’ tijd de ondernemers bleven steunen!
Om dit kracht bij te zetten hadden de ondernemers van Geldrop Centrum voor deze actie ruim 300 prijzen ter beschikking gesteld, van cadeaubonnen tot leuke pakketten. Daarnaast maakte de klant ook nog eens kans op één van de 3 hoofdprijzen € 400,- shoptegoed, natuurlijk te besteden bij de ondernemers in Geldrop Centrum!

De klant ontving in de actie periode bij iedere aankoop 1 lot met daarop een unieke win-code, hoe meer loten hoe meer kans op mooie prijzen. Op de loten stond een QR code die overeenkwam met de unieke code op het lot. Door het scannen van de QR code werd deze automatisch ingevuld op de website en activeerde de klant zijn lot na het invullen van zijn naam en e-mailadres. De klant zag direct of op zijn wincode een prijs is was gevallen. Geen weekprijs? Dan deed de klant nog steeds mee voor één van de hoofdprijzen van € 400,- shoptegoed voor Geldrop Centrum!

> Klant: Geldrop Centrum
> Opdracht: Bedankt actie 2020
> Website: www.geldropcentrum.nl