Najaarsactie Bladel Centrum

Ondanks Corona toch een leuke najaarsactie voor de klanten

Ondanks dat Bladel Centrum door Corona beperkt is in het organiseren van activiteiten, hebben ze dit najaar in plaats van de, inmiddels traditionele, modeshow toch iets leuks bedacht voor hun klanten! Met de herfstactie ‘Vier het kleurrijk najaar’ willen ze de klanten bedanken voor hun steun in dit lastige jaar en maakt iedere klant daarom vier weken lang kans op één van de circa 40 weekprijzen en dingt deze automatisch mee naar één van de hoofdprijzen: € 400,- Shoptegoed voor Bladel Centrum!

De klant ontvangt bij iedere aankoop 1 lot met daarop een win-code, hoe meer loten hoe meer kans op mooie prijzen. Op de loten staat een QR code die overeenkomt met de unieke code op het lot. Door het scannen van de QR code wordt deze automatisch ingevuld op de website en activeert de klant zijn lot na het invullen van zijn naam en e-mailadres. De klant ziet direct of op zijn wincode een prijs is gevallen.

De actie start zondag 27 september en eindigt op zondag 25 oktober 2020. Bijna alle ondernemers in Bladel Centrum doen mee aan de actie, dus volop kans op prijzen!

> Klant: Stichting Centrummanagement Bladel
> Opdracht: Najaarsactie 2020
> Website: www.bladelcentrum.nl