Meerjarenbeleidsplan RSZK - Comcorde+

Ontwerp folder en illustraties Meerjarenbeleidsplan RSZK

RSZK nam contact op met Comcorde+ voor het ontwerp van het Meerjarenbeleidsplan ‘Thuis kan overal’. De vraag was of we een illustratie wilden maken van een boom die aansloot bij de door ons eerder gemaakte illustraties/pictogrammen echter wel met een wat vriendelijkere warme uitstraling.

In de kruin van de boom staat de missie dat is waar het RSZK de komende jaren naar toe wil groeien. In het loof staan de programma’s waarmee de missie bereikt dient te worden. En natuurlijk gebeurt dat altijd doormiddel van drie basiskenmerken van elke zorgverlener; gepassioneerd, persoonlijk en samen (GPS). Op de achterzijde staat nog een korte toelichting over de diverse items en een plattegrond waarop te zien is in welke gemeenten het RSZK werkzaam is.

De folder kan op de diverse afdelingen opgehangen worden als poster (A3) of gevouwen bewaard worden in een la of op het bureau. Op deze manier heeft men altijd voor ogen wat en waar het RSZK de komende jaren naar toe wil groeien voor zowel het personeel als voor de cliënten.

> Klant: RSZK
> Opdracht: Ontwerp Meerjarenbeleidsplan
> Website: www.rszk.nl