Ontwerp logo Sleegers - Comcorde+

Ontwerp logo Sleegers Quality Meat Products

Naamswijziging Beelen Meat Products

Bij de naamswijziging van Beelen Meat Product naar Sleegers Quality Meat Products mocht Comcorde+ het ontwerp van het logo en de huisstijl verzorgen. Het logo moest vooral kwaliteit en betrouwbaarheid uitstralen en de wens werd uitgesproken dat het nieuwe logo ook mocht verwijzen naar de historie van het familiebedrijf.

Ontwerp logo Sleegers Quality Meat Products

Bij het ontwerp van het beeldmerk voor Sleegers zijn we terug gegaan naar de historie van het bedrijf en hebben we een soort familiewapen gecreëerd. Waarbij we gebruik gemaakt hebben van een schild/wapen wat samen met de twee stieren staat voor betrouwbaarheid, kracht, vastberadenheid en volharding. In het schild zijn de beide initialen van de eigenaar geplaatst en daarboven een kroon die in samenwerking met het klassieke lettertype van de naam Sleegers staan voor de kwaliteit. Ook is in het logo, om aan te geven dat het bedrijf beschikt over een jarenlange ervaring, het jaartal van de start van het bedrijf opgenomen.

Van productidee naar een concreet eindproduct

Sleegers Quality Meat Products is een bedrijf dat zich primair richt op het ontwikkelen c.q. produceren van vleeswaren. Onze vleesproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen waarbij veel aandacht is voor het dierenwelzijn. Grote kracht van Sleegers Quality Meat Products is dat deze als geen ander in staat is een snelle vertaalslag te maken van productidee naar een concreet -origineel- eindproduct.

> Klant: Sleegers Quality Meatproducts
> Opdracht: Ontwerp logo
> Website: www.sleegers.biz