Ontwerp poefjes ISK

Ontwerp Poefjes en Rollup banner voor ISK

Voor Inkoop Samenwerking de Kempen mocht Comcorde+ het ontwerp verzorgen van de poefjes in hun stand op de KempenTech beurs op het Kempisch Bedrijvenpark KBP te Hapert. De diverse leveranciers van het ISK konden bij Comcorde+ hun persoonlijk ontwerp laten maken. Als de acht poefjes tegen elkaar geschoven worden vormen deze het logo van de ISK, echter in de kleuren van de betreffende leverancier. Dit vertegenwoordigd het basisgedachte van het ISK, het realiseren van inkoopvoordelen en parkmanagementprojecten voor haar leden. De poefjes zijn heerlijk om op te zitten en zorgden voor de leveranciers nog voor extra reclame.

Over het ISK

ISK is de organisatie voor inkoopsamenwerking en parkmanagement in de westelijke kempen, bestaande uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel – de Mierden en Bergeijk.
De vereniging ISK is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen IGE (Eersel), OBGB (Bladel), OVBRM (Reusel – de Mierden), BOC (Bergeijk) en het KOP (Kempisch Ondernemers Platform). Alle leden van deze vier ondernemersverenigingen kunnen vrijbijvend gebruik maken van de voordelen die de projecten van ISK hun bieden.

> Klant: ISK
> Opdracht: Ontwerp poefjes
> Website: www.iskempen.nl